Historien

Snåsavanns gründer Mohamed Sambou fant den perfekte kilden – med vann av beste kvalitet.
Fornøyd trio, fra åpningsdagen: Mohamed Sambou (gründer og daglig leder), Morten Gifstad (tidligere prod.sjef) og Gustav Viem (tekniker).

Gründeren bak Snåsavann AS, Mohamed Sambou, fikk smake vann han mente måtte være et av verdens aller beste da han kom til Snåsa i Nord-Trøndelag i 2008. På bakgrunn av dette tok han initiativ til systematisk boring og testing av flere kilder i Snåsa kommune, med håp om å finne den perfekte vannkilden med krystallklart og velsmakende vann av beste kvalitet – og den fant han!

Grunnvannskilden ”Snåsa” ligger trygt plassert i skjermede skogsomgivelser ved Korsvollan, en drøy mil fra Snåsa sentrum. Selskapet Snåsavann AS ble etablert i 2011, og etter omfattende testing ble kilden godkjent som ”Naturlig mineralvann” av Mattilsynet i januar 2013.

Snåsavann AS har avtaler med Grans bryggeri, REMA 1000 og Europris.

Høsten 2014 inngikk Snåsavann AS en avtale med Grans bryggeri om å levere 5-literskanner med ”Bare rent vann” til alle landets REMA 1000-butikker, og dermed hastet det å få på plass et moderne tappeanlegg. Løsningen ble et midlertidig anlegg som lett kunne videreutvikles til et produksjonsanlegg med stor kapasitet for produksjon av flasker i alle størrelser – et anlegg som takket være gode støttespillere blant aksjonærer, grunneiere, Snåsa kommune, Innovasjon Norge og bedriftens bankforbindelse sto ferdig i januar 2017.

Flasker med egen etikett til et knippe av våre kunder.

Snåsavanns 5 liters-kanner ”Snåsa Naturlig Mineralvann” er i dag blant annet å finne i alle landets Europris-butikker – fra Mandal i sør til Hammerfest i nord.

Vi har i tillegg fått god respons på logovann-konseptet vårt, som er et tilbud til kunder som ønsker små volum av flasker med egen etikett. Dagens kunder består blant annet av sportsklubber, treningssentre, aviser, klinikker, banker og kafeer.

"Snåsa Naturlig Mineralvann" i unike og spesialdesignede glassflasker.

Snåsavann AS sin egen merkevare “Snåsa” ble lansert i spesialdesignede og unike glass- og plastflasker høsten 2017. Formen er geometrisk og ren, ny på markedet, men tidløs og arketypisk.

Glassflasken – designet av OlssønBarbieri og produsert av Verallia – har vunnet en rekke designpriser: Førsteplass i The Dieline Awards 2018, gull i Visuelt 2018, sølv i European Design Award 2018, sølv i Pentawards 2018 og Prix Formes de Luxe. Våren 2018 deltok vi også i vår første smakskonkurranse, The International FineWaters Tasting Competition, og vant bronse!

   
 
 
Kontakt oss:
Tlf: 917 58 975
E-post: post@snasavann.com